fbpx

Afvallen, ik weet dat veel mensen het willen. Ik krijg regelmatig de vraag in mijn mailbox: ‘Waarom zou het met jouw begeleiding wel lukken?’ En dat is een terechte vraag. Ik snap dat je niet meteen in het diepe springt. Dat doe ik ook niet. Ik ben juist een ‘denker’ en een ‘vergelijker’. Ik vergelijk verschillende producten en merken voordat ik iets ga kopen en speur naar reviews van andere mensen. Ondertussen denk ik na of ik het echt nodig heb, of dat een andere oplossing handiger is. Dus ik snap heel goed dat jij ook eerst nadenkt, vergelijkt en afwegingen maakt. Misschien kan ik dat proces meer waarde geven. Ik bied geen dieet aan. Want ik ben van mening dat een dieet voor de meeste mensen een proces is, dat niet volgehouden wordt. Het lukt ze om af te vallen, maar zodra een dieetplan in de kast gaat, komen de kilo’s er weer bij. Een dieet is geen leefstijlverandering. En juist DAT is de sleutel tot succes.

Het omgooien van je leefstijl leidt tot afvallen, gezondheid en energie. Een blijvende verandering die je echt vol kunt houden. De echte moeilijkheid speelt zich af in je hoofd. Je krijgt te maken met verleidingen, verwachtingen van anderen en verwachtingen van jezelf. Beschikking krijgen over de juiste kennis gaat dit veranderen. Kennis over jezelf en je brein, kennis over de tactieken van winkels en andere ‘verleiders’ en kennis over voedsel, etiketten enzovoorts. Ik maak van jou een verantwoordelijk persoon die zonder moeite nee kan zeggen tegen een traktatie. Omdat je dat op dat moment zelf wilt. Jij hebt de controle, jij valt af en blijft op gewicht zonder moeite. Omdat je jezelf op de eerste plek zet en het heft in eigen hand neemt. Je ontwikkelt jezelf. Je investeert in jezelf en je gezondheid. Op de korte en op de lange termijn. Want hier heb je voor de rest van je leven iets aan.

Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven. En als je toch bezig bent, schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je ook alle aanbiedingen.

En deel dit blog als je denkt dat anderen er ook wat aan hebben.