Selecteer een pagina

In het coachprogramma heb ik het over fouten die wij maken in ons denkpatroon. Eén van die fouten is ervan uitgaan dat jij niet af kunt vallen, of dat je niet blijvend af kunt vallen. Je ziet beren op de weg, gaat door negatieve ervaringen denken dat het niet voor jou weggelegd is of je geeft de schuld aan je omgeving/genen/blessures enzovoorts.

Al die negatieve gedachten zorgen ervoor dat je jezelf tekort doet. Want waarom ben jij een gezond leven niet waard? Waarom mag jij niet investeren in jezelf? Waarom ben jij minder waard dan een ander? Realiseer je dat jij degene bent die iedere hap eten en iedere slok drinken naar binnen gewerkt heeft. Die keuze heb jij gemaakt. Slechts 5% van alle gevallen van overgewicht wordt veroorzaakt door een onderliggende aandoening. Dat wil zeggen dat 95% van de mensen met overgewicht een verkeerde verhouding heeft tussen wat erin gaat en wat verbrand wordt.

Net zoals je de keuze kunt maken om eten op te eten, kun jij ook de keuze maken om iets NIET te eten. Echt waar, dat kun jij. En dat leer je van mij. Daar gaat een ‘brein-proces’ aan vooraf. Als jij dit proces wilt leren begrijpen en andere keuzes wilt gaan maken zit je bij mij op de juiste plek. Kies jij voor jezelf en doe je jezelf niet meer tekort? Meld je aan!