fbpx
Selecteer een pagina

Ervaringen.

Als ik iets ga kopen wat veel geld kost, zoals een nieuwe wasmachine, dan kijk ik altijd naar de reviews van anderen. En als andere mensen ontevreden zijn over een product, koop ik het niet. Als anderen enthousiast zijn, dan geloof ik dat ik een waardevol product koop. Met een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

Ik kan op mijn website heel veel schrijven en beloven, maar ik wil je ook laten zien hoe anderen de D.R.E.A.M.-methode ervaren. 

De resultaten en feedback van (ex) “D.R.E.A.M.-ers” deel ik daarom op deze pagina. 

 

D.R.E.A.M. = Drive, Routine, Emotie, Actie en Mindset.

Ik heb zelf al een aantal keer een poging gedaan om af te vallen, een keer met Sonja Bakker en 2 x bij een personal trainer. Het was in eerste instantie geslaagd omdat ik in korte tijd veel kilo’s kwijt raakte, maar deze had ik binnen no time ook weer erbij.

Wat deze methode in mijn ogen uniek maakt is dat er echt aandacht wordt besteed aan de gedragsverandering. Je krijgt hier niet een kant en klaar weekmenu en een trainingsschema en daar moet je het mee doen. Er wordt echt gekeken naar wat bij jou past en er wordt ingegaan op Hoe bereik je nu die gedragsverandering.

Ik vind de training die ik bij Nicole gedaan heb erg goed, je krijgt de nodige theorie, je wordt echt aan het werk gezet met opdrachten die je nieuwe inzichten geven. Nicole helpt je erg goed bij de opdrachten, je kunt haar altijd mailen met vragen, ze geeft eerlijke antwoorden en is heel erg positief en geeft je het zelfvertrouwen om door te gaan.

Ik heb eerst getwijfeld, maar ik ben heel erg blij dat ik dit heb gedaan. Hier heb je altijd iets aan, niet alleen met afvallen maar je kunt de tools  die je hier aangereikt krijgt ook gebruiken bij alle veranderingen die je aan wilt brengen in je leven, bijvoorbeeld thuis of op je werk.

Chanika

“Fijne persoonlijke begeleiding. Nicole geeft advies en hulp zonder te oordelen. Je kan haar altijd om hulp vragen, is goed bereikbaar. Het geeft mij vertrouwen dat dit langzame proces mij meer oplevert.”

Ans Versleijen

Ans gebruikt de woorden ‘dit langzame proces’ Ans is een mooi voorbeeld van een vrouw die al vaak geprobeerd heeft om gewicht te verliezen. Maar telkens weer terugviel in oude patronen. Nu verliest zij rustig, maar stabiel gewicht en zit lekker in haar vel.

 

In de onderstaande tabel hiernaast staan de eerste meetgegevens. Ze verloor bijna 3 kilo in de eerste maand. Bekijk je dat over een termijn van 6 maanden, dan zijn dat 18 kilo. Haar BMI zakte van risicovol naar hoog.

 

Datum Kilogram BMI
23-10-18 84,3 31
6-11-18 82 30,1
20-11-18 81,4 29,9

Denk jij nu: dit wil ik ook gaan voelen en bereiken? 

Klik dan op onderstaande banner en vraag een vrijblijvend gesprek aan.