fbpx

Ervaringen.

Als ik iets ga kopen wat veel geld kost, zoals een nieuwe wasmachine, dan kijk ik altijd naar de reviews van anderen. En als andere mensen ontevreden zijn over een product, koop ik het niet. Als anderen enthousiast zijn, dan geloof ik dat ik een waardevol product koop. Met een goede prijs-kwaliteit verhouding. 

Ik kan op mijn website heel veel schrijven en beloven, maar ik wil je ook laten zien hoe anderen de D.R.E.A.M.-methode ervaren. 

De resultaten en feedback van (ex) “D.R.E.A.M.-ers” deel ik op deze pagina. 

 

D.R.E.A.M. = Drive, Routine, Emotie, Actie en Mindset.

“Fijne persoonlijke begeleiding. Nicole geeft advies en hulp zonder te oordelen. Je kan haar altijd om hulp vragen, is goed bereikbaar. Het geeft mij vertrouwen dat dit langzame proces mij meer oplevert.”

Ans Versleijen

Ans gebruikt de woorden ‘dit langzame proces’ Ans is een mooi voorbeeld van een vrouw die al vaak geprobeerd heeft om gewicht te verliezen. Maar telkens weer terugviel in oude patronen. Nu verliest zij rustig, maar stabiel gewicht en zit lekker in haar vel.

 

In de onderstaande tabel hiernaast staan de eerste meetgegevens. Ze verloor bijna 3 kilo in de eerste maand. Bekijk je dat over een termijn van 6 maanden, dan zijn dat 18 kilo. Haar BMI zakte van risicovol naar hoog.

 

Datum Kilogram BMI
23-10-18 84,3 31
6-11-18 82 30,1
20-11-18 81,4 29,9

Denk jij nu: dit wil ik ook gaan voelen en bereiken? 

Klik dan op onderstaande banner en vraag een vrijblijvend gesprek aan. 

Wil je meer lezen over de methode? Kijk dan eerst hier: www.nijholtbegeleiding.nl/dreammethode