fbpx
Selecteer een pagina

Zo zorg je ervoor dat alles wat je aanleert over afvallen, wel blijft plakken!

Het is zo frustrerend, ik hoor het in alle gesprekken die ik voer met professionals. Je leert je cliënten heel veel over voeding, beweging en gezonde keuzes maken. Maar toch vallen ze weer terug in oude patronen. 

En soms begrijp je niet waarom ze bepaalde keuzes maken. Weten ze dan niet dat dit niet goed is? 

Hoe zorg je er nu voor dat alles wat je ze leert, geen kunstje is. Een trucje om overeind te blijven, totdat de begeleiding stopt? Zodat ze dat fijne gevoel dat ze ervaren als ze afgevallen zijn, kunnen vasthouden? 

Dat ze niet weer tien kilo zwaarder zijn na een jaar? 

En dat ze na meerdere jaren nog zeggen: “Ik ben bij coach X geweest en die had zo’n fantastische aanpak, daar pluk ik nu nog steeds de vruchten van! 

Feedback geven is ook een kunst.

Je krijgt alles waarmee je meteen aan de slag kunt.

Toegang tot module 1, alle theorie, de opdrachten (ook voor je cliënten) en ondersteunende video’s. Na een week komt module 2 vrij. Daarnaast krijg je toegang tot het inspiratiekanaal en het zakelijk succes kanaal. Maar wat doe je als je cliënt een opdracht meeneemt of instuurt via e-mail? Hoe reageer je dan? Wat zeg je wel en wat zeg je niet? Hoe vraag je door? 

Ik help je en coach je! We spreken af op welke manier jij met je cliënten aan de slag gaat en op welk moment. Zo leer je stap voor stap de kunst van het doorvragen en eerlijk zijn. Zonder dat je iemand kwetst. 

Geld terug garantie. 

Niet tevreden, geld terug!

Heb je alle stappen doorlopen en ben je niet tevreden? Dan krijg jij je geld weer terug. Zonder moeilijke vragen en zonder inhoudingen. 

Wat is mijn expertise?

Gedragsverandering is mijn expertise. Ik heb jarenlang gewerkt op een voorziening voor leerlingen met gedragsproblemen. Zij vielen uit op school en wij leerden ze hoe ze zelf anders om konden gaan met bepaalde situaties. Met als doel: terug naar school en het diploma halen. Heerlijk werk en super dankbaar! Daarnaast heb ik roots in het onderwijs en de sport – en gezondheidswereld.

Als ex-(sub)topsporter met reuma weet ik helaas alles over dingen aanpassen, accepteren, er voor gaan, doorzetten, focus houden en geduld hebben. Dit in combinatie met mijn opleiding als Master of Education en ervaring in gedragsverandering, maakt mij een coach die exact weet hoe mensen leren en hoe je de beste resultaten eruit kunt halen! 100% inzet van mijn kant om jou te helpen!

Dit ga je bereiken.

  • Je krijgt vernieuwende inzichten in het brein en het keuzeproces van je cliënten. 
  • Je leert het 5G model kennen en gebruiken.
  • Je leert welke denkdrempels er zijn en hoe die je cliënten tegenhouden.
  • Je krijgt inzicht in sturende gedachten en de rol van de gedachten. 
  • Je krijgt toegang tot het inspiratiekanaal voor nog meer diepgang over het veranderen van gedrag.
  • Je krijgt toegang tot het zakelijk succes kanaal en hoort hoe jij jouw eigen praktijk (als daar sprake van is) naar een hoger level kan tillen. 
  • Je weet exact hoe je de opdrachten kunt implementeren in je werk.
  • Je weet hoe je kunt reageren en op de beste manier kunt doorvragen om echt tot de kern  te komen.
  • Je cliënten zetten mega grote stappen en leren hoe ze zelf die verantwoordelijkheid voor hun gezondheid pakken. 

 

D.R.E.A.M. – methode is de basis

De basis van de hele training is de D.R.E.A.M. methode. Dit staat voor Drive, Routine, Emotie, Actie en Mindset. 

En deze methode heeft al vele particuliere cliënten van mij een hoop gebracht! En ook jij kunt deze mooie resultaten bereiken. 

Ik noem het altijd:

D.R.E.A.M. big! voor professionals. Hou jezelf niet klein en help jouw cliënten op de allerbeste manier! Maak naam en krijg faam! Door de goede resultaten die je boekt, op de lange termijn!

 

 

Dit zeggen D.R.E.A.M. klanten na afloop:

Neem een kijkje achter de schermen!