fbpx
Selecteer een pagina

In 1 maand anders gaan denken en starten met afvallen.

 

In deze eerste maand krijg je toegang tot de online leeromgeving. Hierin staat alles wat je nodig hebt om succesvol aan de slag te gaan deze maand. 

Namelijk:

  • Modules met theorie, video’s en opdrachten.
  • Een inspiratiekanaal waar je terecht kan voor aanvullende support.

 

Geld terug garantie. 

Niet tevreden, geld terug!

En heb je alle stappen doorlopen en ben je niet tevreden? Dan krijg jij je geld weer terug. Dat betekent dat je alle opdrachten maakt die je tegenkomt en er serieus de tijd voor neemt. Want ik weet zeker dat dit nodig is om waardevolle veranderingen in gang te zetten. 

Wat is mijn expertise?

Gedragsverandering is mijn expertise. Ik heb jarenlang gewerkt op een voorziening voor leerlingen met gedragsproblemen. Zij vielen uit op school en wij leerden ze hoe ze zelf anders om konden gaan met bepaalde situaties. Met als doel: terug naar school en het diploma halen. Heerlijk werk en super dankbaar! Daarnaast heb ik roots in het onderwijs en de sport – en gezondheidswereld.

Als ex-(sub)topsporter met reuma weet ik helaas alles over dingen aanpassen, accepteren, er voor gaan, doorzetten, focus houden en geduld hebben. Dit in combinatie met mijn opleiding als Master of Education en ervaring in gedragsverandering, maakt mij een coach die exact weet hoe mensen leren en hoe je de beste resultaten eruit kunt halen! 100% inzet van mijn kant om jou te helpen!

Dit ga je bereiken.

  • Je doet een 0-meting en we creëren daarmee een goed startpunt. Deze 0-meting is gebaseerd op jouw verlangens en doelen. Heel persoonlijk en maatwerk dus! 
  • Je leert je eigen denkdrempels kennen waardoor je beter in staat bent om gezonde keuzes te maken en verleidingen te weerstaan.
  • Je leert welke invloed je gedachten hebben op je keuzes en hoe je dat kunt ombuigen
  • Je gaat anders om met bepaalde situaties die je normaal triggeren tot eten. Waardoor je minder onnodig gaat eten en dus afvalt.
  • Door de support en motivatie blijft het niet starten en weer opgeven! Jij gaat doorzetten en je doelen behalen
  • Door je mindset veranderingen ga je afvallen
  • En deze manier van denken blijft bij je, zodat je dit altijd weer in kunt zetten!

 

Afvallen en het gewicht eraf houden vraagt om een totaal andere aanpak dan overal geprofileerd wordt. 

Het volgen van een dieet is geen oplossing, het is symptoombestrijding! De oplossing ligt in jou en jij hebt de kracht en de mogelijkheid om dat uit jezelf te halen. Ook al heb je al van alles geprobeerd. Opgeven is geen optie, ook voor jou is dit weggelegd! 

 

P.S.

De maand start zodra jij je gebruikersnaam en wachtwoord kiest voor de online leeromgeving. Je kunt ook nu gebruik maken van het aanbod, de aanmeldlink ontvangen en later starten