fbpx
Selecteer een pagina

Een goede houding voor je kindje en een vliegende start maken!

 

Dat is wat jij gaat doen! Want je krijgt: 

  • Toegang tot 2 kanalen in mijn unieke online leeromgeving gedurende 2 maanden!
  • Hierin zit: 
  • Alles over de babyleeftijd;
  • Een oefenmap van 20 pagina’s met oefeningen en voorbeelden
  • Een digitaal fotoalbum met de fases van buiklig tot staan/lopen
  • Heel veel foto’s en video’s
  • En in het inspiratiekanaal ga ik in op de moeilijkheden die je als ouder tegen kunt komen. Denk aan loslaten de balans zoeken tussen beschermen en veilig houden. 

Je krijgt alle support die je nodig hebt. Jij moet wennen, je kindje moet wennen, doe je het goed? Gedurende 2 maanden kun je al je vragen stellen. Aan mij als specialist op dit onderwerp. 

En dat voor slechts € 4,50

Zodat jij kennis kunt maken met de online leeromgeving, met mij als coach en kunt ervaren hoe het is om samen met je kindje te oefenen. 

Ik vind het heel erg tof dat je deze stap al genomen hebt en help je graag nog een paar stappen verder.

Wil je na deze 2 maanden onbeperkt toegang? Dan betaal je die 4,50 niet nog een keer. Die breng ik namelijk in mindering op het bedrag van 19 euro.

Wat is mijn expertise?

Gedragsverandering en motoriek zijn mijn expertises. Ik heb een eigen praktijk gehad voor kinderen met motorische achterstanden. Daarnaast heb ik als gymdocent en motorische remedial teacher op scholen gewerkt. Tevens heb ik ontelbare workshops en trainingen gegeven op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen over bewegen met 0-4 jarigen.

De focus ligt niet op de houding en andere randvoorwaarden voor een gezonde motorische ontwikkeling.

Ik weet niet hoe het bij jou was of is, maar bij ons hoorden we vooral wat we wel en niet mochten doen qua voeding, slapen, speentje en duimen. Maar niemand vertelde iets over de houding, de kleding, de stoeltjes die allemaal op de markt zijn. Terwijl dit zo enorm belangrijk is! De basis van een goede ontwikkeling wordt op jonge leeftijd gelegd. Zonde om dit te missen! 

 

Neem vast een kijkje in de online leeromgeving.