fbpx

D.R.E.A.M. membership & training


Hoe je stopt met worstelen met je gewicht,

zonder daar honger voor te lijden!


Grip krijgen op overgewicht en je gezondheid met behulp van mijn unieke D.R.E.A.M.-methode. 
Wil jij je leven 2.0 vorm gaan geven, met een duurzaam en blijvend resultaat en een goede mindset?
Dan is D.R.E.A.M. de juiste stap voor jou. 

Let op: aanmelden voor de D.R.E.A.M. – methode kan vanaf nu alleen nog maar via gecertificeerde diëtisten en coaches die de training met succes afgerond hebben.

Stuur een e-mail naar info@nijholtacademy.nl en wij verwijzen je naar de beste coaches.


Worstel jij met afvallen en lukt het niet om dit op lange termijn vol te houden? Heb je al van alles geprobeerd en lijkt het alsof afvallen niet voor jou is weggelegd? Of heb je een spijkerbroek in de kast hangen die daar aan het wachten is totdat je er weer in past? En een mooie jurk die je pas aan wilt als er wat kilo’s vanaf zijn? Koop je ieder jaar een grotere maat skibroek of zwembroek omdat je er niet meer in past?

Misschien ben je wel die emotie – eter die bij slecht nieuws naar eten grijpt. En dan vooral lekkere dingen, zoals koekjes, chips of chocola. Of lukt het niet om omringd door vrienden van lekkere hapjes en een drankje af te blijven. Heb je al van alles geprobeerd? Recepten volgen, pillen, shakes of repen? Waarschijnlijk lukte het toen om even af te vallen, maar kwam je erna weer aan.

En heb je ondertussen een fortuin uitgegeven aan deze dure producten, die uiteindelijk, op de lange termijn niet helpend zijn. En waarschijnlijk heb je ook al vaak met jezelf afgesproken dat je vanaf NU, of vanaf MORGEN, of vanaf VOLGENDE WEEK, of NA DE VAKANTIE, ècht gezonder gaat leven. En nu voor altijd. Maar kwam je erachter dat je het toch niet vol kon houden.

En wat zijn de gevolgen hiervan? Je voelt je moet, niet fit, zit niet lekker in je vel, je verstopt je en rondlopen in badkleding is al helemaal vreselijk. Maar behalve dit, zorgt het er voor dat je dingen uitstelt? Is de uitspraak: ‘Als ik 5 kilo lichter ben, dan ……………….’ jou bekend? Wanneer je niet lekker in je vel zit of niet tevreden bent met je gewicht, ga je dingen uitstellen.


Wat zou het voor jou betekenen als je op een gezonde manier, blijvend kilo’s gaat verliezen? Omdat het geen trucje of kunstje is, maar een verandering die je met moed en vanuit jezelf vorm gaat geven. Dan voel jij je prettiger, je kunt kleinere en misschien wel leukere kleding kopen. Dan ben je trots op jezelf, omdat je na al die teleurstellingen toch door bent gegaan. Vol zelfvertrouwen loop je rond op je werk en dat blijft niet onopgemerkt. Collega’s, vrienden, maar ook je partner zien dat er iets moois gebeurt en je wordt overladen met complimenten. Maar ook met de vraag: ‘Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?’

Wat zou dat nog meer opleveren? Die dosis zelfvertrouwen? Een nieuwe functie op je werk, omdat je nu wel op de voorgrond durft te treden? Of wordt de relatie met je partner beter, omdat de schaamte voor je lichaam weg is?

Een gezondere leefstijl heeft niet alleen op jou effect, maar ook op je gezin. Nieuwe, gezondere patronen zorgen ervoor dat ook jouw kinderen gezond opgroeien. Jij bent nog dezelfde persoon, maar leeft je leven 2.0 zoals je dat voor ogen had. Zonder een dieet, want het is hoe jij je leven inricht. Diëten gaat over dingen niet mogen. Nu gaat het over de dingen die jij toch niet meer wilt eten.


Ervaringen van anderen

Waarom deze methode?

Mijn D.R.E.A.M. – methode is niet uit de lucht komen vallen. Vanaf 2005 ben ik werkzaam in de wereld van gezondheid, voeding, sport en onderwijs. In die jaren heb ik veel gezien, veel geleerd en met name meegemaakt wat niet werkt. Ieder dieet, ieder advies gaat alleen maar over WAT je moet doen, maar er wordt nooit verteld hoe je dat moet doen. De D.R.E.A.M. – methode geeft jou een solide basis. Een fundament waar je de rest van je leven op terug kunt vallen. Jij neemt de controle over je eigen keuzes en je eigen leven. Zelf heb ik die gereedschappen ook nodig. Gezond eten en gezond leven gaat niet vanzelf. Maar het wordt door de jaren heen steeds eenvoudiger.

Mijn reis ging van sporter, gymdocent en wintersporter naar moeder met reuma. Ik heb jaren gevochten. Met mezelf, met mijn lichaam en het accepteren van mijn beperkingen. Nadat ik mijn eetpatroon volledig omgegooid had, ging het beter. Ik had minder ontstekingen en was minder vermoeid. Daarnaast zocht ik hulp bij een medisch psychologe en die hielp me met het accepteren van de huidige situatie. Om mijn nieuwe eetpatroon vol te houden moet ik ook de gereedschappen en tools gebruiken, die ik mijn klanten aanreik. Zoals ik al zei gaat het niet vanzelf. Maar ik hoef er steeds minder bij na te denken, omdat mijn nieuwe patronen eigen geworden zijn. Het hoort nu bij mij.

Waar staat D.R.E.A.M. voor?

Mijn D.R.E.A.M. – methode geeft inzicht, haalt jouw innerlijke kracht naar boven, stelt jou in staat om gezondere keuzes te maken en geeft precies die tools die je nodig hebt om verleidingen te weerstaan. Afvallen, gezonder leven en emoties de baas blijven lukt jou niet door alleen anders te gaan eten. Het gaat om een alles – in – 1 – aanpak. En dat is mijn D.R.E.A.M. – methode.

Drive

Als jouw coach help ik je om je energie op de juiste dingen te richten. Ik zorg ervoor dat jij gefocust aan je doelen werkt en je ook echt richt op de belangrijkste dingen. Vanaf dag 1 krijg jij de drive te pakken en je weet dat dit precies is wat je nodig hebt om jouw leven anders vorm te geven.

Routine

Ik help je om de veranderingen een goede plek te geven. Dan krijg je nieuwe structuren, nieuwe routines. Die zorgen ervoor dat je niet meer de hele dag met eten bezig bent, dat sporten en bewegen een vaste plek krijgt in je agenda en dat je op drukke dagen toch gezonde keuzes maakt.

Emotie

Misschien ben je een emotie – eter of ga je tijdens mijn methode merken dat er een diepere laag onder ligt. Daar doorheen vechten is super belangrijk. Die strijd is jouw ticket naar je leven 2.0

Actie

Want zonder actie van jouw EN mijn kant, gaat er niets veranderen! Samen is de sleutel tot succes!

Mindset

Wij beperken ons door aannames, gedachten en denkwijzen die niet helpend zijn. Dit gaan we ombuigen naar positieve, helpende gedachten. Zodat jij meer zelfvertrouwen krijgt, jezelf en je doelen belangrijk maakt en een ander mens wordt. Een moedige man of vrouw die overladen wordt met complimenten en eindelijk weer blij is met zichzelf.

Zonder deze 5 elementen is gezond, blijvend en duurzaam afvallen een illusie. Vanaf dag 1 wordt de basis gelegd voor jouw leven 2.0. Zodat jij inzicht krijgt in hoe je tot nu de dingen hebt gedaan. Je krijgt meer bewustzijn en geeft duidelijkheid over welke stappen er nog te nemen zijn. Samen gaan we dit vormgeven en ontdekken. Zodat je gaat ervaren dat het echt anders kan. Jij wilt afvallen, gezonder leven en grip krijgen op emotie – eten. Zodat het geen strijd meer is. Daar gaan we samen voor zorgen.

Coaching

Je leven transformeren lukt je niet alleen. Anders was je daar nu al geweest. Daarom is deze methode met coaching van mijn kant. Zodat je steeds weer met de neus de juiste richting op blijft staan. En als het even tegenzit of vervelend voelt, ben ik er om je op te peppen. Je moed in te spreken en je te vertellen dat je dit kunt. Net zo lang tot je het zelf gelooft! Met behulp van mijn kant – en klare schema’s en planningen, maak jij de ideale invulling voor jezelf. Iedereen is anders, dus we gaan steeds weer op zoek naar wat bij jou, je leven, je gezin en weekindeling past. Maatwerk is key! Er is geen mal voor gezondheid die bij iedereen past. Je weet dat sporten en bewegen belangrijk is voor jouw gezondheid. Daarom maken we een goed plan, gebaseerd op maatwerk. Zodat het perfect in jouw leven past en balans geeft.

Inhoudelijk.

Online kun je gemakkelijk alle lessen uit het programma volgen. Ik heb ook video’s opgenomen die je op je gemak kunt bekijken, wanneer het jou uitkomt. En zo vaak terug kunt kijken als je zelf wilt. Je krijgt een combinatie van theorie en huiswerk. Het is belangrijk dat je vanaf de start de opdrachten ook echt gaat maken en uitvoeren. Gedurende alle stappen krijg je alles aangereikt wat je nodig hebt. Geen los zand, maar logische opeenvolgende stappen die leiden tot een blijvende verandering!

 

Tijdens intakegesprekken, maar ook via e-mail krijg ik vragen en opmerkingen als:

* Wie zegt dat je mij kunt helpen?

* Ik heb echt alles al geprobeerd hoor.

* Dat gaat mij nooit lukken.

* Ik vind het wel een beetje duur.

Deze zaken hebben allemaal te maken met je mindset. Hoe zou het voor jou zijn als je wèl geholpen wordt? Wat verandert er dan in jouw leven? Ik begrijp dat je denkt dat je alles al geprobeerd hebt, maar dit nog niet! En natuurlijk gaat het jou lukken, want je krijgt er een coach bij die constant voor je klaar staat.

Je kunt je hele leven geld blijven besteden aan pillen, drankjes, shakes, afspraken bij de diëtist, acupunctuur of andere dingen. Maar bij mij pak je het in één keer goed aan. Zodat al die andere dingen geen geld meer gaan kosten. De drie pijlers die van belang zijn, Voeding- Beweging – Mindset, krijgen alledrie een rol in de methode. Je tackelt in 1x alles!

Wat zijn jouw wensen? En waarom zouden die niet werkelijkheid mogen worden? Ik begrijp dat er altijd iets is wat ook belangrijk is. De kinderen sporten of hebben zwemles, je hebt nieuwe stoelen nodig want die oude vallen bijna uit elkaar, de wasmachine gaat kapot en de kinderen groeien om de haverklap uit hun kleding. Maar wanneer ben jij dan aan de beurt? En jouw gezondheid? Ik ben zelf een veel leukere en betere moeder als ik goed voor mezelf zorg.

 • Ben jij diegene die het moeilijk vindt om af te vallen en het gewicht eraf te houden?
 • Ben jij die man of vrouw die kleding in de kast heeft hangen en er in wil passen?
 • Ben jij diegene een pak koekjes openmaakt, er 1 wil eten, maar het pak leeg eet?
 • Ben jij de man of vrouw die ‘nee’ wil zeggen, maar toch ‘ja’ zegt als iemand een beetje pusht?
 • Ben jij diegene die dromen ‘on hold’ zet totdat je wat kilo’s kwijt bent?
 • Ben jij iemand die zich schaamt voor het eigen lichaam?
 • Ben jij iemand die klaar is om jouw doelen en gezondheid op plaats 1 te zetten? 
 • Dan is mijn D.R.E.A.M. – methode echt iets voor jou. 

Ik vind het belangrijk dat alleen gemotiveerde mensen meedoen. Die begrijpen dat ze gedurende de tijd dat we samenwerken, ook hard moeten werken aan hun doelen. Ik beloof dat ik alles eraan zal doen om je optimaal te coachen en te begeleiden. Maar dat is slechts 50%. Die andere 50% lever jij zelf. Maak daarom ruimte (in je hoofd en in je agenda) om dit op een goede manier aan te pakken.


Het membership en de training.

Het is een membership en een training die in elkaar verweven zijn. Op deze manier heb jij altijd de beschikking over alle modules, nieuwe informatie, opdrachten, video’s en de laatste updates. Daarnaast zorgt deze opzet ervoor dat jij altijd de beschikking kunt hebben over een coach en voldoende inspiratie om het op de lange termijn vol te houden! Ik zal dit verder toelichten.

Je kunt op ieder moment starten. (En 1x per maand stoppen.)

Je kunt op ieder moment starten met de training. Zodra jij je aangemeld hebt, kun je direct je eigen gebruikersnaam en wachtwoord kiezen en gaan de lessen in deze omgeving (en nu gesloten zijn voor jou) open. Maar niet allemaal in één keer. Zodra je aanmelding afgerond is heb je de beschikking over:

 • Alle theorie, video’s en opdrachten van week 1.
 • De bibliotheek met extra informatie.
 • Mijn podcasts die niet gratis te beluisteren zijn via Spotify en andere platformen.
 • Blogs en andere inspirerende artikelen.
 • Het gesprek of de inspiratie van de maand (iedere maand een nieuwe).
 • Het forum waarin je al je vragen aan mij (en anderen als je dat fijn vindt) kunt stellen.

Na een week komt alle informatie van week 2 vrij. En een week later die van week 3, enzovoorts. Op deze manier ontvang je 12 modules!

Silver and Gold members.

In de eerste 3 maanden ontvang je de 12 modules en ben je een heel eind op weg. Vervolgens opent voor jou de informatie (gratis en automatisch) voor alle Silver-memberships. Hierin zitten extra, verdiepende modules die speciaal gemaakt zijn voor iedereen die al 4 maanden lid zijn.

En na 6 maanden opent een nieuwe, extra verdieping die geschreven is voor alle Gold-memberships. Ook hier hoef je niets extra’s voor te betalen. Beide extra memberships zijn gemaakt om 1) je te bedanken voor je vertrouwen en je lidmaatschap en 2) om je te blijven helpen en inspireren om je doelen te bereiken.

Coaching

Gedurende je HELE membership kun je gebruikmaken van coaching. De opdrachten die je maakt mag je insturen en dan krijg je feedback. Maar ook als je het even moeilijk hebt of andere vragen hebt kun je altijd bij iemand terecht. (Heb je een eigen diëtist of coach die jou aangemeld heeft? Dan is dat jouw aanspreekpunt voor vragen en opdrachten.)

Kosten

Het membership en de training hebben een aflopende prijs. Waarom vraag jij je misschien af? Omdat je in de eerste periode aan de slag gaat met de opdrachten en in die periode zitten de meeste coachuren. In de maanden die volgen heb je een goede basis opgebouwd en dan weten we uit ervaring dat het aantal vragen minder wordt. Wat overigens niet betekent dat je geen vragen meer mag stellen of opdrachten in mag sturen. We hebben liever dat je het wel doet! Maar na de eerste periode is het bijhouden van nieuwe informatie vaak voldoende om je nieuwe gewoonten en nieuwe mindset vast te houden.

 • In maand 1 tot en met 3 betaal je: €49,- per maand inclusief BTW.
 • In maand 4 tot en met 6 betaal je: €19,- per maand inclusief BTW. Je wordt automatisch een Silver-member.
 • In maand 7 tot en met 12 betaal je: €9,- per maand inclusief BTW. Je wordt automatisch Gold-member.
 • Na 1 jaar betaal je: €6,- per maand inclusief BTW.

Leuke extraatjes

 • Als member krijg je korting op externe trainingen en evenementen die we organiseren.
 • We belonen onze members graag met cadeautjes………. Maar dat is nog even een verrassing!

Wil je ermee stoppen?

 • Besluit je na je aanmelding op dag 1 tot en met 14, dat je wilt stoppen? Stuur dan uiterlijk op de 14e dag een e-mail en je krijgt AL JE GELD TERUG. 
 • Vervolgens kun je 1x per maand opzeggen. Je blijft zo lang member als je zelf nodig hebt/fijn vindt.
 • Zonder vervelende vragen!

Last but not least……

Wat ga je allemaal tegenkomen in de training en de extra modules?

 • Welke denkdrempels er zijn en hoe je die kunt ombuigen.
 • Een duidelijk beeld krijgen van je doelen en verlangens.
 • Hoe je de overtuigingen die je hebt en je niet helpen ombuigt.
 • Hoe je emotie-eten onder controle krijgt.
 • Welke invloed suiker eten heeft op je brein en hoe je daarmee om kunt gaan.
 • Hoe je nee zegt!
 • Hoe je niet beïnvloed wordt door anderen en reclames.
 • Welke voedingsstoffen er zijn en wat ze doen voor je lichaam.
 • Welke manier je kunt gebruiken om na een ongezonde periode weer terug in je ritme te komen.
 • Welk beweegtype je bent en hoe je beweging implementeert in je leven.
 • Welke tools je kunt gebruiken om niet meer te snoepen op de bank ‘s avonds.
 • Wat de rol van focus en prikkels is bij afvallen.
 • Welke psychologische modellen er zijn en hoe je die inzet om gezonde keuzes te maken.
 • Welke wetenschappelijke bewijzen er zijn omtrent vet, overgewicht, medicatie e.d.
 • Hoe je je stofwisseling positief en negatief kunt beïnvloeden.

Iedere maand wordt er nieuwe informatie toegevoegd aan de online omgeving. Je bent nooit uitgeleerd en wij ook niet! De wetenschap staat niet stil en nieuwe, relevante informatie nemen we op in de online omgeving.

 


Wil jij je aanmelden en meteen starten?

Stuur een e-mail naar info@nijholtacademy.nl en wij koppelen je aan de beste coach, die door ons opgeleid is.


 

Review

Ik heb zelf al een aantal keer een poging gedaan om af te vallen, een keer met Sonja Bakker en 2 x bij een personal trainer. Het was in eerste instantie geslaagd omdat ik in korte tijd veel kilo’s kwijt raakte, maar deze had ik binnen no time ook weer erbij.

Wat deze methode in mijn ogen uniek maakt is dat er echt aandacht wordt besteed aan de gedragsverandering. Je krijgt hier niet een kant en klaar weekmenu en een trainingsschema en daar moet je het mee doen. Er wordt echt gekeken naar wat bij jou past en er wordt ingegaan op Hoe bereik je nu die gedragsverandering.

Ik vind de training die ik bij Nicole gedaan heb erg goed, je krijgt de nodige theorie, je wordt echt aan het werk gezet met opdrachten die je nieuwe inzichten geven. Nicole helpt je erg goed bij de opdrachten, je kunt haar altijd mailen met vragen, ze geeft eerlijke antwoorden en is heel erg positief en geeft je het zelfvertrouwen om door te gaan.

Ik heb eerst getwijfeld, maar ik ben heel erg blij dat ik dit heb gedaan. Hier heb je altijd iets aan, niet alleen met afvallen maar je kunt de tools  die je hier aangereikt krijgt ook gebruiken bij alle veranderingen die je aan wilt brengen in je leven, bijvoorbeeld thuis of op je werk.

(Chanika)

 

Aanmelden

 • Ik weet dat ik op dag 1 tot en met 14 mag stoppen en dan al mijn geld terug krijg. Mail naar info@nijholtacademy.nl uiterlijk op dag 14.
 • Ik weet dat ik iedere maand kan stoppen, mits ik me tijdig afmeld. Ieder abonnement kan gestopt worden in de eerste twee weken, NA een maandelijkse betaling. Meld jij je aan op de 1e van de maand, dan kun je iedere maand op dag 1 tot en met 14 afmelden en dan betaal je de volgende termijn niet meer. Meld jij je aan op de 14e, dan kun je iedere maand afmelden op dag 14 tot en met 28. Dan betaal je de volgende termijn niet meer. Enzovoorts.

Stuur een e-mail naar info@nijholtacademy.nl


Copyright Nijholt Begeleiding • WP Cursus websiteUitloggen