fbpx
Selecteer een pagina

Impact

Omzet

Vrijheid

Mindset

met de D.R.E.A.M. – methode!

let’s work together!

We kunnen allemaal, los van elkaar, het wiel uitvinden en tools en programma’s (laten) bouwen die handenvol geld kosten. Maar kunnen we het niet beter samen gebruiken?

Jij hebt een goedlopende praktijk. Thuis of op een andere locatie. Maar je merkt dat je steeds vaker concessies doet. Je vrije tijd wordt minder, je werkt meer voor minder geld of je bent steeds weer jezelf aan het passen aan de wensen van je cliënten waardoor je de grip verliest.

Of je merkt dat je klanten succesvol zijn zo lang ze naar jou luisteren en je adviezen opvolgen. Maar dat het afzwakt zodra jij uit beeld verdwijnt. Misschien krijg jij ook wel klanten die al eens bij een andere coach zijn geweest. Zonder lange termijn succes.

Voedingsadviezen zijn overal verkrijgbaar. Maar wat is waar? 

Wie is er echt goed opgeleid? 

Hoe onderscheidend ben je? 

Hoeveel kun je nog groeien, heb je jouw omzetplafond bereikt als het om uren en het aantal klanten gaat?

R

Hoe zou je leven eruit zien als je anders dan anderen je werk doet? Completer, met een aanvullende mindset training. En jouw klanten lange termijn successen boeken en dat aan anderen vertellen? Betere reclame ga je niet krijgen! 

R

Wat zou je doen met meer vrijheid? Als je minder afhankelijk bent van “praktijkuren” en meer richting kunt geven aan je leven zoals je dat in wilt vullen? Meer thuis zijn? Meer op vakantie gaan? Je tijd anders indelen? 

 

R

Je kunt door meer online te werken, méér waarde toevoegen aan je werk. Het idee dat meer omzet & meer waarde geven, samenhangt met meer uren werken is pertinent niet waar!

 

Mijn naam is Nicole Nijholt en ik train professionals (met onder andere geaccrediteerde BGN trainingen). Daarnaast werk ik ook met eigen cliënten en daarvoor heb ik allerlei systemen (laten) bouwen. Zodat ik zoveel mogelijk online kan werken.

 Concreet betekent dit voor mij:

– Ik maak veel impact op andermans leven;

– Ik werk voornamelijk tijd en plaats ongebonden;

– Ik heb super tevreden klanten die mij aanbevelen bij anderen;

– Ik kan meer omzet draaien door de systemen;

– Ik heb veel vrije tijd door deze manier van werken en voel me totaal niet druk!  

 

Wil jij ook meer impact maken, meer vrije tijd en meer omzet draaien? Zonder dat je hier heel veel tijd, energie en geld in moet steken?

Overweeg dan de optie om je aan te sluiten bij mijn D.R.E.A.M. – netwerk. D.R.E.A.M. staat voor:

Drive – Routine – Emotie – Actie – Mindset. 

Dit zijn de 5 onderdelen die in mijn online training volop aan bod komen. En er samen voor zorgen dat mijn cliënten een mentale kapstok bouwen waardoor ze langzaam, gezond en blijvend afvallen. Met een goede mindset die ze de rest van hun leven kunnen vasthouden. 

Ervaringen van mijn cliënten.

Mijn D.R.E.A.M. – methode gaat vooral over HOE je iets moet doen en niet WAT je moet doen. Want dat een wortel gezonder is dan chips weten zij ook wel.

“Ik vind de training die ik bij Nicole gedaan heb erg goed, je krijgt de nodige theorie, je wordt echt aan het werk gezet met opdrachten die je nieuwe inzichten geven. Nicole helpt je erg goed bij de opdrachten, je kunt haar altijd mailen met vragen, ze geeft eerlijke antwoorden en is heel erg positief en geeft je het zelfvertrouwen om door te gaan.”

Lees meer reviews en reacties op: www.nijholtbegeleiding.nl/ervaringen 

Bibliotheek.

In de online omgeving zit een bibliotheek die voor iedereen toegankelijk is. Hierin staan oefeningen voor de beginnende sporter, die thuis uitgevoerd kunnen worden. Met schema’s en video’s.  

Daarnaast staat er een filmpje over het uitpluizen van de gedachten, gezonde eetkeuzes als inspiratiedocument en een stappenplan om de verleidingen in de supermarkt te weerstaan. 

Twee opties. 

Je mag je klanten 2 opties aanbieden. De online cursus waarin alles in één keer vrijkomt, of de cursus van 26 weken waarin om de week informatie vrijkomt. 

Welke je ook kiest, laat iedere klant, iedere keer de opdrachten maken en naar jou mailen. Ik weet uit ervaring dat degenen die niets maken, beperkte resultaten boeken. 

Wanneer je een klant de 26 weken trainiing laat volgen, weet je zeker dat je 26 weken lang een klant aan je gebonden hebt. Kies je voor de cursus waarin alles in één keer vrijkomt, kun je afspreken dat je iedere week een hoofdstuk gaat behandelen. 

Jouw keus, je hebt hierin alle vrijheid. Ook het bedrag dat je aan je klanten vraagt, is jouw eigen keuze.

 

Foto’s uit de cursusomgeving waarbij alles in één keer vrijkomt.

 

Kies je voor de 26-weken variant, dan kan jouw klant om de week een nieuw hoofdstuk openen met nieuwe theorie, een opdracht en een video.

 

Zie de foto aan de linkerkant.

 

 

Welke hoofdstukken zitten erin?

Introductie.

Hoofdstuk 1:

De denkdrempels.

Hoofdstuk 2.

De 5G’s.

Hoofdstuk 3.

Helpende en niet – helpende gedachten.
Vooruit denken en “als….dan” denken.

Hoofdstuk 4.

Eet op een goede plek.

Hoofdstuk 5.

Tackel de overtuigingen uit het verleden.

Hoofdstuk 6.

Ga zoveel mogelijk suikervrij. 
Schuilnamen voor suiker.
Hoe moet je etiketten lezen?

Hoofdstuk 7.

De invloed van suiker op je brein.

De invloed van kilocalorieën in drinken op je eetlust.

Hoofdstuk 8.

Het doorbreken van hardnekkige gewoontes. 

Gewoontes in het gezin.

Aanbod en reclame.

Hoofdstuk 9.

Afvallen & je gezondheid.

Gezond eten prijzig?

Hoofdstuk 10.

Checklist oorzaken overgewicht.

Hoofdstuk 11.

Voor op de koelkast. 
Mindset veranderingen om te onthouden en implementeren.

Afsluiting & bronnen.

Wanneer het gaat om het bereiken van de beste resultaten, is het coachen op mindset onmisbaar. En niet even erbij, maar een volledig programma van 26 weken of een 7 wekend durend intensief programma.

Dat is wat jij jouw klanten aan kan bieden. Het staat al, het is er al!

Na de starttraining hoef jij alleen nog maar een link door te mailen en jouw klanten kunnen aan de slag!

Tot 26 weken lang coach jij en begeleid jij, wat jou een klantreis oplevert van 6 maanden!  

Tijdens de starttraining van 12 weken coach ik jou! Zodat je exact weet wat jij moet zeggen, hoe je zonder iemand te kwetsen toch oude gewoonten boven tafel kunt krijgen en op welke manier jij dit direct in kunt gaan zetten. 

Jouw starttraining zit in dezelfde omgeving als die voor jouw klanten straks. Waardoor je exact weet hoe het werkt! 

Jij gaat tijdens de starttraining theorie en opdrachten krijgen en krijgt van mij feedback. 

Na deze periode krijg je een licentie voor een jaar, voor een vast maandbedrag. Hiermee kun je onbeperkt klanten toelaten in de online omgeving. 

In dit bedrag zit ALLES.

– Ik roep jullie op voor een jaarlijkse training;

– Je kunt onbeperkt gebruik maken van de online omgeving;

– Ik lees alle nieuwe publicaties en pas indien nodig hoofdstukken en/of opdrachten aan;

– Ik help je altijd, zolang je licentiehouder bent;

– Alle details lees je bij de meest gestelde vragen!

Vraag een gesprek aan.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je vragen?

Vraag dan een geheel vrijblijvend gesprek aan. 

N

Voordat je met mijn methode mag en kunt werken krijg je een training van 12 weken. Deze training vindt voornamelijk online plaats.

(Een mooie manier om te wennen aan en kennis te maken met, dezelfde systemen als de cliënten aangeboden krijgen.)

N

Droom je ervan om meer online te werken? En sta jij volledig achter het idee dat mindset net zo belangrijk is als voeding en beweging?

Ik heb al geïnvesteerd in de online cursusomgeving, ik heb al geïnvesteerd in de licentie om gebruikers toe te voegen (startbedrag) en in de licentie om het te behouden (betaal dit jaarlijks).

Ik heb al geïnvesteerd in de website en veel ervaring op gedaan met het werken op deze manier.

Je hoeft niet alles zelf te doen en daar veel tijd en energie in te steken!

 

N

De modules en hoofdstukken zijn al geschreven, de opdrachten zijn al uitgewerkt. En ik hou de kennis op dit gebied bij. Je komt in een gespreid bedje terecht! 

 

N

Minimaal één keer per jaar krijg je een training (na de eerste starttraining) om “up to date” te blijven. En wanneer er zaken veranderen in de modules, hoofdstukken of omgeving wordt je natuurlijk op de hoogte gebracht!

 

N

Je houdt je eigen cliënten, jij bepaalt de manier waarop je de online omgeving en de opdrachten inzet. (Tijdens de training leer jij hoe je dit aan kunt pakken.)

 

N

Na het volgen en succesvol afronden van de starttraining krijg jij een jaarlicentie en certificaat dat daarbij hoort.

Zo lang jij de jaarlijkse training blijft volgen, hou jij de licentie en kun je gebruik maken van alle voordelen en tools.

 

N

Je betaalt in de eerste drie maanden de kosten voor de training.

Erna betaal je 12 maanden een veel lager bedrag. In de 12 maandbedragen zitten de kosten voor de jaarlijkse herhalingstraining al verwerkt!

Klinkt interessant Nicole!

Ben jij die professional die meer online wil gaan werken en goed getraind wil worden op het gebied van mindset? En deze kennis bij wil houden? 

Ben jij klaar voor meer impact > meer omzet > meer fans > betere lange termijn resultaten > een betere balans tussen werk en privé? 

Al deze mensen hadden al van alles geprobeerd. 

Waren de hoop al bijna verloren. 

Dachten dat een echte verandering, zonder gejojo, niet voor hen weggelegd was.

Maar ze waren nog nooit, echt goed, gecoacht op mindset. En misschien denk je: heb ik die starttraining echt nodig? Ja, die heb je echt nodig. Want jouw klanten gaan straks 13 hoofdstukken doorlopen en heel veel inzichten krijgen en heel veel leren over zichzelf. En als jij niet precies weet waar ze het over hebben EN nog meer weet om ze te kunnen begeleiden, val je gigantisch door de mand. 

Daarnaast heb ik heel veel tijd en energie gestoken in de kwaliteit. Het succespercentage is heel hoog en dat wil ik graag zo houden. Daarom wil ik alleen samenwerken met de professionals die dit uiterst serieus nemen en mindset niet zien als iets “wat je er even bij doet”

Hoe verhoogt dit de omzet?

Wat ik merk is dat je méér kunt doen in minder tijd. En op welke manier jij de online mindset training in gaat zetten, is aan jou. Dit komt aan bod tijdens de starttraining. Je bindt de klanten minimaal 6 maanden aan jou. En omdat je super goede resultaten boekt (en leert hoe je die kunt communiceren), wordt er over jou en je werkwijze gepraat. Wat weer nieuwe klanten oplevert. Je kunt meer doen, meer bereiken, in minder tijd.  

Kan ik zelf geen online cursus aanbieden?

Natuurlijk kan dat! Het voordeel is dat dit al helemaal klaar is, getest is en goede resultaten oplevert. Dit bespaart jou een heleboel tijd en geld! Niet alleen bij de start, maar ook door het jaar heen. Want ik zorg ervoor dat de laatste kennis erin verwerkt is en de hoofdstukken en opdrachten bijgewerkt worden.  

R

Voor wie is deze samenwerking geschikt?

 1. Voor professionals op het gebied van leefstijl.
 2. Die mindset een belangrijke plek willen geven.
 3. Die getraind willen worden.
 4. Die willen groeien.
 5. Die mee willen doen met een bewezen succesvol concept.
 6. Die zich jaarlijks bij willen laten scholen.
 7. Die meer impact willen maken.
 8. Die meer omzet willen draaien.
 9. Die meer vrijheid verlangen.
R

Voor wie is deze samenwerking niet?

 1. Voor coaches zonder relevante opleiding.
 2. Voor coaches die alleen een mindset training willen volgen zonder licentie voor de online omgeving (kijk dan op: www.nijholtbegeleiding.nl/dreamtraining)
 3. Voor coaches die geloven dat mindset bijzaak is.
 4. Voor coaches die geen tijd vrij willen maken voor de 12-weekse training.

Vraag een gesprek aan.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je vragen?

Vraag dan een geheel vrijblijvend gesprek aan. 

Veelgestelde vragen

Hier vind je de meest gestelde vragen over deze samenwerking en training! 

Ik ben lid van de BGN en wil punten verdienen.

Voor meer informatie over de geaccrediteerde trainingen kijk je hier:

www.nijholtbegeleiding.nl/dagtraining (2 punten, E-learning)

 

www.nijholtbegeleiding.nl/dreamtraining (10 punten, veel online)

Wat zit er in de starttraining?

In de starttraining leer jij alles wat jouw klanten ook gaan leren en meer! Zodat jij altijd adequaat op de vragen en opdrachten kunt reageren.

Je leert hoe keuzes tot stand komen;

Welke psychologische modellen er aan bod komen in de cursus, hoe die werken en waar je kunt bijsturen;

Op welke manier je de online cursus in kunt zetten;

Hoe je volledig en gedeeltelijk online kunt werken;

Op welke manieren je de kosten in rekening brengt bij jouw klanten;

Hoe je feedback van klanten verkrijgt en verwerkt in je eigen communicatie;

Op welke manieren beïnvloeding een rol speelt;

Welke tools mensen in kunnen zetten op moeilijke momenten;

En meer.

Hoe werkt de online cursusomgeving?

Het is een hele eenvoudige omgeving zodat iedereen ermee kan werken. Jouw cliënten hebben een internetverbinding nodig, een e-mailadres en de mogelijkheid om Word documenten in te vullen en op te slaan (of uit te printen). 

Na het aanmelden kan iedereen zijn eigen gebruikersnaam en wachtwoord kiezen om in te loggen. Automatisch komt er, om de week,  nieuwe informatie vrij. 

Wat houdt de licentie in?

De licentie houdt in dat je een jaar lang, bij het voldoen aan alle afspraken, gebruik kunt maken van de online cursusomgeving en mijn support. 

Je kunt ONBEPERKT cliënten doorverwijzen naar de online cursusomgeving. Dit gaat ideaal samenwerken met jouw coaching en begeleiding. zo krijgen ze het beste op het gebied van voeding & mindset. 

Ook krijg je ieder jaar een nieuw certificaat waarop staat dat jij gelicenseerd bent! Uiteraard mag je dit ook in je reclame-uitingen gebruiken.

Welk bedrag moet ik aan mijn klanten vragen?

Dat is geheel aan jou. Als je uitgedacht hebt hoe je de omgeving gaat gebruiken, kun je dat makkelijker invullen. Uiteraard komen we hier tijdens de starttraining op terug.

Je kunt het aanbieden als extra service, maar ook voor een klein bedrag aanbieden om je eigen kosten eruit te halen. 

Mijn eigen cliënten betalen dit volledig uit eigen zak. Want als ze de waarde ervan inzien, willen ze het graag betalen en doen dat ook extra goed hun best. Wat weer goede resultaten oplevert. 

Hoe komen de opdrachten van mijn klanten bij mij terecht?

Je communiceert je eigen e-mailadres naar je eigen cliënten. Vanuit de online cursusomgeving kunnen ze Word documenten downloaden en invullen. En als bijlage verzenden.

Mochten er opdrachten per ongeluk bij mij terecht komen, dan stuur ik het uiteraard door.

Als je kiest voor een vorm van coaching waarbij ze om de week bij jou komen, kunnen ze de opdrachten ook uitprinten, invullen en meenemen om te bespreken.

 

Wat kost het voor mij?

De tweede training van 2020 start op maandag 11 mei 2020.

 • De starttraining van 12 weken kost dan 3 x €199,- exclusief 21% BTW. Erna gaan de betalingen automatisch over in een vast maandbedrag voor het gebruik van de online tools, de updates, jaarlijkse training en community.
 • Licentie kost per maand: €59,- exclusief 21% BTW.
Wat kan en mag ik nog meer na de training?

Zodra ik zelf aan de maximale hoeveelheid cliënten zit, zal ik die doorverwijzen naar andere professionals. Van mij kun je dus ook cliënten doorgestuurd krijgen.

De online thema-bijeenkomsten zijn ook een mooie kans om je te profileren. Ik ben altijd op zoek naar professionals die een diepe duik kunnen nemen op een bepaald gebied. En de cliënten veel kunnen leren over een specifieke vraag of specifiek onderwerp. De faciliteiten om dit mogelijk te maken verzorg ik uiteraard.

Daarnaast mag je de licentie en het feit dat je de D.R.E.A.M. – training mag gebruiken, gebruiken in reclame-uitingen. Denk aan een zin onder je e-mailhandtekening of een foto van je licentie in social media. 

Wil je graag iets doen, overleg even. Er is veel mogelijk!

Wat mag niet?

Je mag de D.R.E.A.M. – training en methode niet kopiëren. Wil je na het eerste jaar geen nieuwe licentie meer? Dan mag je de opdrachten niet meer gebruiken. Verder zijn alle algemene voorwaarden van toepassing die je eerst te zien krijgt voordat jij je aanmelding definitief maakt.

Heel eerlijk, deze methode is mijn kindje en komt uit mijn passie en gedrevenheid voort. Ik deel heel graag en oprecht mijn kennis en tools en verwacht daarvoor ook betrouwbaarheid terug.

Wat levert het mij op?

De lessen in gedrag en mindset zijn voor iedereen helpend. Ik merk dat ik er zelf ook veel mee doe. Los van het onderwerp afvallen, zijn ze toepasbaar op werk, gezin en vrije tijd.

Daarnaast geeft het veel rust en structuur. Alles is al geregeld, wordt bijgehouden en de systemen werken.

Je hebt altijd iemand in de buurt die je helpt en ondersteunt en weet hoe het werkt.

Maar behalve voor jou heeft het echt veel voordelen voor je cliënten. Ik praat zelden over voeding omdat daar mijn kennis niet ligt. Ik weet echt wel iets, maar jij bent de expert. Jij kunt jouw expertise nu aanvullen met die van mij, ideaal toch. En ondanks dat ik me niet focus op voeding, boeken mijn klanten toch flinke successen. Cool om dat te delen en nog meer waarde te geven samen! 

Wat levert het jouw klanten op?

Soms vraag ik om feedback en soms krijg ik spontaan feedback.

Ik heb een deel ervan verzameld op deze plek: www.nijholtbegeleiding.nl/ervaringen 

Ik meld me aan!

Ik wil me graag aanmelden Nicole, let’s work together!

Als jij dit denkt, klik dan op het pictogram (vinkje) en vul de vragenlijst in. Ik beschik dan over je e-mailadres en neem contact met je op.

Wil jij het uitgebreide document met alle informatie ontvangen of een vraag stellen? Maak gebruik van dit contactformulier.

Alle informatie ontvangen? Vink dit vakje aan!

12 + 4 =

Wat drijft mij?

Wat ik het allerliefste doe is professionals trainen. Mijn hart gaat sneller kloppen en mijn energie gaat helemaal stromen als ik impact kan maken op heel veel levens. Op jou als ondernemer, professional of coach, maar ook op het leven van de cliënten die je begeleidt. 

Daarnaast hou ik enorm van het uitvogelen van de beste manieren van werken, de beste opdrachten en de manier van feedback geven. Ik lees graag, hou onderzoek bij en geef die kennis met alle liefde door. Als je veel afspraken hebt, is gebrek aan tijd om te lezen een veelvoorkomende drempel. Dit neem ik graag van je over.

Je kunt direct starten in een online cursusomgeving, die heb ik al laten bouwen! Ik profiteer iedere dag van het online werken. Ik hou ervan! Ik maak impact, ik bereik echt goede dingen met mijn eigen klanten en met de professionele doelgroep. Terwijl ik nog nooit zoveel tijd heb gehad voor mijn kinderen, om te helpen op school, om ze naar school te brengen, om overdag te sporten, een wandeling te maken en mijn werk vele malen flexibeler in te delen dan het ooit is geweest. En dat gun ik jou ook. Waarom delen we niet samen de dingen die ik al heb? Waarom delen we de kosten niet en kunnen we samen profiteren van meer vrijheid? 

Dat is mijn missie, mijn doel, mijn visie en mijn droom! Laat me jou coachen en je leven transformeren in een meer – online business. Zonder dat je klantcontact verliest. Je kunt het inrichten zoals jij het wilt. Of stap voor stap ombouwen. Wat jij fijn vindt, alles kan. 

Ik begeleid zelf een maximaal aantal particuliere cliënten. Wanneer ik zelf vol zit verwijs ik ze voor coaching door naar de licentiehouder die het dichtst in de buurt van zijn of haar woonplaats werkt. Samenwerken kan jou dus ook van mijn kant uit nieuwe klanten opleveren! 

Ben jij lid van de BGN? 

Mijn E-learning en online D.R.E.A.M. – training zijn geaccrediteerd. De opzet is iets anders dan deze training. Maar na het volgen van de volledige D.R.E.A.M. – training mag jij je ook aanmelden voor een online samenwerkingstraject en je licentie aanvragen. Je betaalt dan eerst de training zoals beschreven op www.nijholtbegeleiding.nl/dreamtraining Vervolgens betaal je voor een jaar (na afloop van de training) de maandelijkse kosten volgens de reguliere tarieven met een dikke korting!